Deniz Simidi Nasıl Şişirilir?

Deniz Simidi Nasıl Şişirilir?

Yaz aylarının gelmesi ile yüzme bilmeyen kişiler bir kez daha karamsarlığa kapılmış olabilir. Ancak böyle bir karamsarlığa hiç gerek yok. Denizde yüzebilmek için yüzme bilmeye gerek yok. Yüzme bilmeden de kullanacağınız birkaç deniz ürünü ile artık yüzmeniz çok kolay. Deniz simidi, deniz yatağı, vb. ürünler ile kolaylıkla her yaş grubundan kişi denizde yüzebilir.

Özellikle büyüklerin kullandığı deniz simitlerini şişirmek biraz zorlu olabilmektedir. İşte deniz simidi şişirme için kullanılabilecek yöntemler;

1-)Ağız ile Hava Üfleyerek

Bu işlem yıllardan beri hemen hemen hepimizin kullandığı bir yöntemdir. Özellikle küçük boydaki deniz simitlerinin şişmesinde kolaylıkla bu yöntem kullanılabilir. Ancak bu yöntem büyük boydaki deniz simitlerini şişirmede yeterli kalmayabilir, kişiyi gereksiz yere yorabilir.

2-)Pompa ile Şişirme

Piyasada birçok farklı amaçlar için kullanılan pompalar bulunmaktadır. Bu pompaların en sık kullanılanları; el pompası, elektrikli pompa ve ayak ile kullanılan pompadır.

Bu pompalardan herhangi biri ile kolaylıkla deniz simidini şişirebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken eğer deniz simidiniz çok büyük ise el pompası ve ayak pompası yeterli gelmeyebilir ve sizi yorabilir.

Bu sebeple hızlı bir şekilde deniz simidinizi şişirmek istiyorsanız yapmanız gereken elektrikli pompayı kullanmaktır. Bu sayede hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de kendinizi yormadan deniz yatağınızı şişirmiş olursunuz.

NOT: Deniz yatağınızı şişirirken hangi yöntemle olursa olsun çok şişmediğinden emin olunuz. Aksi halde deniz simidiniz ufacık bir darbede dahi şiddetli bir şekilde patlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ