Kapanmayan Pantolon Düğmesi Nasıl Kapatılır?

Kapanmayan Pantolon Düğmesi Nasıl Kapatılır?

Kapanmayan pantolon düğmeleri çoğu kişinin büyük sorunlarından birisidir. Kapanmayan pantolon düğmelerinin en büyük sebebi vücutta meydana gelen değişimlerdir. Kilo alan kişilerin eski pantolonları üzerine olmaz ve bu pantolonlar ilk olarak düğmeden zorlanmaya başlar. Bu gibi sorunlar ile karşılaşan kişilerin pantolonu atması ise büyük bir zarar olacaktır.

Çok sevdiğiniz ya da çok yüksek paralar verdiğiniz pantolonunuz belinize eskisi olmuyorsa, bu pantolonları atmak ya da başkasına vermek oldukça üzücü olacaktır. Bu pantolonları atmak yerine çeşitli kullanım önerileri ile kapanmayan pantolon düğmelerine çözüm üretebilirsiniz. Bu önerileri düzgün bir biçimde uygulayarak pantolonlarınızı atmaktan kurtulabilirsiniz. Kullanılacak yöntemler herkesin yapabileceği yöntemleri içermektedir ve oldukça pratik yöntemlerdir.

Pantolon Düğmeleri Neden Kapanmaz?

Kapanmayan pantolon düğmelerinin birçok farklı sebebi olabileceği unutulmamalıdır. Bu sebeplerden bazıları aşağıda yer almaktadır:

  • Pantolon düğmelerinin kapanmamasının en bilinen sebebi elbette alınan fazla kilolardır. Bu durumda özellikle bel bölgesinden kilo alan kişilerin yaşadığı büyük sorunlar arasında pantolon düğmesinin kapanmaması gelmektedir.
  • Pantolon düğmelerinin kapanmamasının diğer bir sebebi de pantolonların yıkamasında yapılan hatalardır. Pantolonun çok düşük düzeyde yıkanması durumunda belirli miktarda çekme sorunu yaşanabileceği unutulmamalıdır. Böyle bir durumda pantolonlar kişinin beline ufak gelir ve düğmeler rahatça kapanmaz.
  • Pantolon düğmelerinin kapanmamasının diğer sebebi üretimde yapılan hatalardan kaynaklı olabilir. Bel bölgesinin belirli ölçülere göre yapılmaması sonucunda düğme kapanmama sorunu yaşanabilir. Böyle bir durumda kişinin aldığı pantolonu iade etmesi en mantıklı çözüm olacaktır.

Kapanmayan Pantolon Düğmeleri İçin Çözümler

Kapanmayan bir pantolonuz varsa bunun için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. Kapanmayan pantolonlar için kullanılabilecek belli başı yöntemler aşağıda yer almaktadır:

  • Pantolonunuzun düğmesinin kapanmamasının bir sebebi pantolonun aynı bedende alınmamasıdır. Eğer bedeninizden daha küçük boyutta pantolon satın alırsanız, bu sorunla karşılaşmanız normaldir. Bu nedenle denemeden asla pantolon almamalısınız.
  • Pantolonunuzun beli farklı sebepler nedeniyle kapanmıyorsa, birazcık kilo vermeniz iyi olacaktır. Bunun için diyet ya da spor yapabilirsiniz.
  • Kapanmayan pantolon düğmelerini iyi bir terziye götürerek yan kısımlarını açtırabilirsiniz. Bu işlemi evde yapmanız önerilmemektedir. Uzman bir kişi tarafından uygulanması gereklidir.
  • Pantolon belini birazcık daha genişletmek için en basit yöntemlerden birisi olarak lastik toka kullanımını tercih edebilirsiniz. Bunun için siyah renkte bir lastik tokayı pantolonun bel kısmındaki düğmeye takmanız gereklidir. Lastiğin öteki ucunu da düğme deliğine takarak belin biraz daha genişlemesini sağlamak mümkün olacaktır. Bu yöntem kalıcı bir yöntem olmadığı için çok fazla tavsiye edilmediği de göz ardı edilmemelidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ