Takma Tırnak Yapıştırıcısı Nasıl Çıkar?

Takma Tırnak Yapıştırıcısı Nasıl Çıkar?

Takma tırnaklar kadınlar için her zaman kurtarıcı aksesuarlardan olmuştur. Özellikle tırnakları sık sık kırılan ve bir türlü uzamayan kadınlar için takma tırnaklar kaçırılmaz bir fırsattır.

Günümüzde piyasada birçok farklı markanın çıkarmış olduğu takma tırnaklar bulunmaktadır. Genellikle bu takma tırnaklar birlikte satıldığı set içerisinde bulunan takma tırnak yapıştırıcıları ile yapıştırılır.

Takma tırnak yapıştırıcıları bazen işlem esnasında bir yerlere dökülebilir ya da tırnaklar yapıştırılırken çok sürülebilir. Bu tür olumsuz işlemler ile karşılaşıldığında genellikle yapıştırıcının çıkarılması bir problem gibi görülmüştür.

Takma tırnak yapıştırıcısını çıkarırken dikkatli olmanız ve kendinize zarar vermemeniz için aşağıda çeşitli alternatif yollar anlatılmaktadır. Bu yöntemlerden herhangi birini kullanarak takma tırnaklarınızı kolayca çıkarabilir, etrafa bulaşan yapıştırıcıdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

1-)Sıcak Su Kullanın

Piyasada bulunan tırnak yapıştırıcıları sıcak su ile kolayca çıkabilmektedir. Burada yapmanız gereken takma tırnaklarınızı çıkarmak istiyorsanız, bir kap içerisine bolca sıcak su koyunuz ve tırnaklarınızı en az 10-15 dakika bu su içerisinde bekletiniz. Ardından yumuşayan tırnaklarınızı bir aparat yardımı ile çekerek çıkarınız.

2-)Bol Miktarda Aseton Kullanın

Aseton, takma tırnak yapıştırıcılarını çıkarmak amacıyla sık sık kullanabileceğiniz bir maddedir. Burada direkt olarak aseton kullanabilirsiniz, etkilidir ancak onun yerine ılık su içerisine bol miktarda aseton dökün. Bu karışım içerisinde tırnaklarınızı en az 10-15 dakika bekletin ve ardından bir aparat yardımı ile ya da elinizle tırnakları tutarak çekin.

Bu işlemlerin ardından tırnaklarınızın zarar görmesini önlemek amacıyla kesinlikle yumuşatıcı özelliği olan bir krem sürünüz. Genelikle bol yağlı ve yumuşatıcı özelliği olmasından dolayı vazelin sıkça tercih edilmektedir.

NOT: Etrafa yapışan takma tırnak yapıştırıcısından kurtulmak için pamuklu bir beze bol miktarda aseton dökün ve silin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ