Ayrılmak İsteyen Erkekler Nasıl Davranır?

Ayrılmak İsteyen Erkekler Nasıl Davranır?

Erkek arkadaşınızın sizden ayrılmak istediğini anlamanıza yarayacak 9 davranışı sizler için derledik.

Ayrılmak İsteyen Erkekler Nasıl Davranır?

1-)Sizinle Gittikçe Daha Az Konuşur

İletişimi bir anda kesmek çok keskin bir hamle olacağı için sizinle yavaş yavaş bağları koparmaya çalışıyor olabilir. Mesajlarınıza gitgide daha kısa ve az cevap verecek, sizi eskisi kadar çok aramayacaktır. İletişimin kaybolması kendine bir çıkış yolu çizdiğinin göstergesi olabilir.

2-)Sıklıkla Kavga Etmeye Başlarsınız

İlişkide kavgalar kaçınılmazdır. Fakat gereksiz ve tartışmaya değmeyecek şeyleri sizin önünüze kavga sebebi diye sunması sizde şüphe uyandırabilir. Bunun nedeni sevgilinizin, sizinle ve ilişkinizle arasına bir mesafe koymak istemesidir. Kavgalar suçun tek taraflı olmasını istemediği için çıkar.

3-)Yeni Planlar Yapar ve Sizi Dahil Etmez

Durduk yere gelecek planları yapıyor, başka bir şehre gideceğini, bir ev alacağını veya okula geri döneceğini söylüyorsa ve sizi bu planların hiçbirine dahil etmiyorsa sizinle bir gelecek düşünmüyor demektir.

4-)Neredeyse Hiç “Seni Seviyorum” Demez

İlişkinin başından bu yana kadar olan süreçte size sürekli seni seviyorum dediyse ve son zamanlarda bu kelimeleri neredeyse hiç kullanmıyorsa artık içinden gelmiyor olabilir. İçinden gelmiyorsa, seni seviyorum cümlesini sıkça söyleyemeyecektir.

5-)Cinsel Hayatınız Durgunlaşır

İlişkinizin canlı olduğu zamanlarda cinsel hayat ikiniz için de bir tutkudur. Fakat son zamanlarda, günlerce hatta haftalarca süren bir durgunluk dönemine girdiyseniz, muhtemelen sizinle ilgili duyguları körelen partneriniz bunun olmasını eskisi kadar istemiyor demektir.

6-)Kişisel Şeyleri Paylaşmayı Keser

Her şeyin yolunda olduğu sıralarda, konuşmalar ilginç ve anlamlı gelir. Sadece ikinizin arasında olan şakalar yapar ve sizin gülmenizi sağlar. Fakat karşı tarafta işler değiştiği zaman konuşmalar kasıntı bir şekilde ilerler. Zorunda olmadıkça sizinle konuşmayı bile istemez. Konuşmalar gittikçe sıkıcı ve anlamsız hale geliyorsa, bu bir şeylerin ters gittiğine işarettir.

7-)Sevgilinizin Arkadaşları Size Sıcak Davranmayı Bırakır

Erkekler; arkadaşlarıyla, özellikle de erkek arkadaşlarıyla ilişkileri ve yaşadığı şeyler hakkında konuşma eğilimi gösterirler. Eğer sevgiliniz ilişkiyi sona erdirmek istiyorsa, büyük ihtimalle arkadaşlarına bunu anlatacaktır. Bu durum da onun arkadaşlarının size karşı tavır almasına neden olabilir. Birlikte dışarı çıkma planlarını iptal edebilirler veya sizinle zaman geçirmekte tereddüt edebilirler.

8-)Yalnız Kalmak İstediğini Söyler

Bu durum ilişkide doğru olmayan bir şeylerin olduğunun belirgin bir kanıtıdır. Sevgiliniz normalden daha uzun süre yalnız kalmak istiyorsa, sizi kendisinden uzaklaştırmaya çalışıyor demektir. Tek başına vakit geçirmek istemek, artık sizinle birlikte olmak istemediğinin açık bir göstergesidir.

9-)Sizin Eşyalarınızı Geri Verir ve Kendininkileri Geri Alır

Zamanında size verdiği en sevdiği tişörtü bir bakmışsınız ki geri alıyor. Veya sizin ona hediye ettiğiniz saati size geri vermek istiyor. Bu tip ani değiş tokuşlar aranızdaki bağı zayıflatmak istemesinden kaynaklanıyor olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ