Eski Sevgilim Mesaj Attı Cevap Vermeli miyim?

Eski Sevgilim Mesaj Attı Cevap Vermeli miyim?

Yılın belli zamanlarında eski sevgililerin uyanıp, mesaj atma vakti olduğunu hepimiz biliyoruz. Böyle zamanlarda telefonu kapatmak maalesef bir çare değildir. Günümüzde sosyal medyanın sıklıkla kullanılmasından dolayı, oradan da iletişime geçilebiliyor. Bu gibi kişilerin bir de laftan anlamaz olanları var. Örneğin konuşmak istemiyorum dersiniz, tamam der ve akşamına tekrar yazar. Bu tür kişiler çoğu zaman zararsızdır fakat yine de temkinli olmak gerekiyor tabii. 🙂

Eski Sevgilim Mesaj Attı Cevap Vermeli Miyim?

  • Eski sevgiliniz eğer yeni ayrıldığınız biriyse muhtemelen sizi gerçekten özlediği için mesaj atıyordur. Size ihtiyacı vardır ve sizinle görüşmek istiyordur. Çok daha önceden ayrıldığınız birinden bahsediyorsak, onun bunca zaman sonra yazmasının sebebi de muhtemelen arayışta olduğu için. Ve bu arayış sonucunda ya siz en mantıklı olansınız, ya da aynı anda bir çok kişiye yazmıştır. Bu durumda da aslında cevap verip vermemek tamamen sizinle ilgili bir seçimdir.
  • İlk söylediğimiz gibi yani eğer yeni ayrıldığınız kişi yazmışsa ayrılma nedeninize bağlı olarak cevap verebilir ya da vermeyebilirsiniz. Diğer bahsettiğimiz gibi, çok daha eski bir sevgiliniz yazmışsa cevap vermemeniz en doğru taktik olacaktır.
  • İnsanlar üzerinde kalıcı olmanız aslında önemli. İnsanın hayatına daima güvenebileceği birinin girmesi çok zor ve bu yüzden iyi biten dost veya sevgililik ilişkilerinizde, özlediğinizde görüşüp sohbet edebilmeniz önemlidir.

Eski Sevgilinin Sürekli Ulaşmaya Çalışması

Erkek veya kadın hiç fark etmeksizin, sıkıldığında ya da ilişkide istediği heyecanı bulamadığında ayrılıp sonrasında da pişmanlık duyabiliyor. Pişmanlık duymasının en büyük nedeni ise sizden daha iyisini bulabileceği düşüncesinin yok olması. İki insanın bir arada olmasının nedeni tamamen enerjilerinin ve hislerinin uyumundan kaynaklanıyor. Fakat bazı durumlarda bunlar yetersiz kaldığı için de başka bir arayışa girer ve bu arayış da istediği gibi sonuçlanmaz. İşte genellikle böyle zamanlarda yalnız olmaktansa eski sevgiliyle olmak daha cazip gelir.

Eski sevgilinizin size sürekli ulaşmaya çalışması ve konuşmak istemesinde aslında yanlış bir durum yoktur. Tabii bu biraz da ilişkinizin nasıl bittiği ile ilgilidir. Eğer sizin sinirinizi bozan birinden bahsediyorsak, böyle anları iyi değerlendirmek sizin elinizde.

İlişkilerde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • İki kişi her ne kadar ilişki içinde olsalar da, birbirleri ile olmak dışında bireysel özel hayatları da vardır ve herkesin bu özel hayata saygı duyması gerekmektedir. Sağlıklı bir ilişki yürütmek istiyorsanız, sevgilinizin dışında sosyal bir hayatınız olmalı ve arkadaşlarınızla da vakit geçirmelisiniz. Aynı şekilde karşı tarafında böyle davranmasını sağlamalısınız. Sürekli olarak yan yana olmak kişilerin daha sık fikir ayrılığına düşmesine neden olabilmektedir.
  • Hem arkadaşlık hem de sevgililik ilişkinizde daima dürüst olmalısınız. Yalan söylemek her zaman işleri daha karışık bir hale getirmektedir. Karşınızdaki insanı düşünüyorsanız ve ilişkinizi zedelemek istemiyorsanız her konuda, hatta en ufak bir detayda bile doğruyu söylemenizi öneriyoruz.
  • İlişkinizi doğru bir şekilde yönlendirmek adına mümkün olduğunca paylaşım yapmalısınız. Yani sürekli sohbet edin, bu durumdan kaçınmayın. Onu ne kadar iyi tanıdığınızı düşünürseniz düşünün, bazı düşünceler değişebilir ve bunları rahatlıkla paylaşabilmelisiniz.
  • Evliliğe doğru giden bir ilişkiden bahsediyorsak, kesinlikle cinsel deneyim yaşamanızı öneririz. Bilhassa evli çiftlerde boşanmaların temel sebebi cinsel ilişkilerin beklenenden tatmin edici olmamasıdır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ