Örümcek Ağı Estetiği Fiyatı

Örümcek Ağı Estetiği Fiyatı

Belli bir yaştan sonra yüzde kırışıklıklar görülmeye başlar. Aslında çok geç yaşlarda da değil 25 yaşından sonra kadınların oluşabilecek derin kırışıklıkları önlemek amacıyla çeşitli yüz kremleri, tonikler vb. kozmetik ürünlerini kullanmaları gerekir. Kırışıklıklar, yüzde sarkma, gözaltı torbaları gibi rahatsız edici görüntüleri minimum düzeyde tutmak amacıyla önlem alınmadığı zaman derin kırışıklar için de estetik yöntemleri mevcuttur. Daha genç bir görünüm kazandıran estetik yöntemlerinden birisi de yüze uygulanan örümcek ağı estetiği yöntemidir.

Örümcek Ağı Estetiği

Her yaşta uygulanabilen bu yöntem ameliyatsız olarak uygulanan daha kolay, daha acısız ve maddi açıdan daha uygun bir estetik yöntemidir. Uygulama sırasında cilde önce uyuşturucu bir krem sürülür. Daha sonra iğne yardımıyla ipler cilt altına bir örümcek ağı örer gibi örülür. Örme işlemi bittiğinde cildin rahatlaması için maske uygulanır. Böylece ciltte kızarıklık da önlenebilir.

En fazla 6 ayda ipler kendiliğinden eriyor. 10 dakika kadar kısa süren örümcek ağı estetiği yönteminin etkisi tam olarak 4 hafta sonunda belli oluyor.

Örümcek ağı estetiği fiyatı ise;

  • Uzmanların önerdiği şekilde yaşa, kırışıklık miktarına ve derinliğine göre harcanan ip miktarına
  • Buna bağlı olarak kullanılan iğne miktarına göre değişiklik göstermektedir. Bu konuda en doğru bilgiyi örümcek ağı estetiği uygulaması yapan uzman doktorların muayene merkezinden alabilirsiniz.

Örümcek Ağı Estetiği yönteminin henüz hiçbir yan etkisi ya da zararı görülmemiştir. Örümcek ağı estetiği zararları olmadığı gibi bırakacağı olumlu etkileri hızlandırmak için işlem sonrası cilt bakımı ihmal edilmemelidir. Bu yöntem, ciltteki kolajen miktarını koruduğu için kolajen arttırıcı besin alımı yapılabilir. Örümcek ağı estetiği ne kadar kalıcı sorusuna ise yanıt genellikle 2 – 3 yıl olarak uzmanlar tarafından belirlenmiştir.

Genellikle 30 yaş ve üstü bayanların tercih ettiği bu yöntemden olumlu geri dönüşler alınıyor. Örümcek ağı estetiği yaptıranlar kısa süren ve zararı olmayan ayrıca etkisi uzun süren tekrarlanabilir acısız bir estetik yöntemi olduğu için bu işlemi tercih edip memnun kaldıklarını belirtmektedirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ