Süet Çanta Nasıl Temizlenir?

Süet Çanta Nasıl Temizlenir?

Süet, farklı dokusu ve görünüşü ile yıllardan beri özellikle çanta ve ayakkabı sanayisinde sıkça tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Özellikle süet çantalar yumuşak dokunuşları ve renkleri hoş bir şekilde yumuşatmasından dolayı kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Süet çantalar, kullanım ve görüntü açısından hoş görünüşe sahiptir. Ancak düzenli ve doğru temizlenmediği takdirde süet çantalar bu hoş görünüşlerini kolayca kaybedebilir.

Süet çantalarınızın ilk günkü gibi yeni kalmasını istiyorsanız, düzenli olarak temizliğini yapınız. Süet çantaları doğru bir şekilde temizlemek için yapacaklarınız aşağıda ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır. Bu yöntemlerden herhangi birini kullanarak süet çantalarınızı temizleyebilirsiniz.

1-)Süeti Fırçalayın

Süeti fırçalamak süetin güzel görünmesi ve temizlenmesi için gerekli bir aşamadır. Düzenli yapılması durumunda çoğu zaman yeterli olmaktadır. Süet çantayı fırçalamak için süet fırçalarını kullanınız. Eğer süet fırça bulunmuyor ise o zaman diş fırçası kullanabilirsiniz.

Süet çantayı öncelikli olarak fırçanın yumuşak kısmı ile fırçalayın ardından fırçanın sert kısmı ile nazik hareketler ile fırçalayın.

2-)Sabunlu Bez Kullanın

Süet çantaların temizliği için kimyasal madde kullanmaktan kaçınınız. Çok zor durumda kaldığınızda sabunlu su içerisinde ıslattığınız ve suyunu iyice aldığınız bir nemli bez ile silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu işlemin hemen ardından süet çantayı fırçalamayı unutmayınız. Fırçalama işlemini yukarıda anlatılan şekilde uygulayınız.

Bazı durumlarda süet çantaları hafif nemli bez ile silmeniz ardından kuru pamuklu bir bez ile nemini almanız dahi düzenli yaptığınız takdirde işe yaramaktadır.

3-)Silgi Kullanın

Evet yanlış duymadınız silgi ile süet çanta üzerinde oluşan ve özellikle kuruyan lekelerin çıkmasını sağlayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken lekenin olduğu yerin tamamen kurumasını bekleyin ve ardından fazla bastırmadan nazik hareketler ile silgiyi kullanarak lekeden kurtulunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ