Eşimin Başkasını Sevdiğini Nasıl Anlarım?

Eşimin Başkasını Sevdiğini Nasıl Anlarım?

Eşinizin hareketlerinden başka birinin olabileceğini düşünüyorsanız ilk yapmanız gereken eşinizi izlemek olmalıdır. Öncelikle şunu belirtelim, kadınlar ilgiyi çok sever ve karşısındaki insandan beklediği ilgiyi görmediğinde altında her zaman bir şey arar. Halbuki, bilhassa evlendikten sonra her iki tarafta da ufak da olsa değişimler meydana gelebilir. Bazen evlilikten zorlanabilir ya da bunalabilir. Evlilik bu yüzden zordur, bu yüzden iyi günde kötü günde diye bir söz verilir.

Eşinizin direkt olarak üzerine gitmek yerine daha sakin kalıp, başka bir sorun olup olmadığını öğrenmeye çalışın. Erkekler kadınlar gibi sevgiye düşkün değildir yani eğri oturup doğru konuşmak gerek, evlilik dışında bir hayat daha var ve o hayat yolunda gitmediğinde ister istemez bu evdeki hayata da yansıyabilir. Bu durumda direkt olarak başka biri var diye kendi içinize şüpheyi yerleştirirseniz en ciddi hasarı da maalesef siz görürsünüz.

Eşimin Başkasını Sevdiğini Nasıl Anlarım?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, evlilik her ne kadar iki kişinin hayatını birleştirmesi olarak anlamlandırılıyor olsa da, evlilik dışında da bir hayatları vardır ve bu özel hayat dediğimiz kısım yolunda gitmeyebilir. Tabii ki böyle anlarda karşılıklı olarak dürüstçe paylaşım yapabilmek çok önemlidir ve yanlış anlaşılmaları engeller. Ama bazı karakter yapıları daha içe kapanık olduğu için burada devreye sizin gözlemlemeniz giriyor.

Unutmayın ki eşinizi en iyi siz tanırsınız. Eğer işiyle veya başka bir şeyden dolayı morali bozuksa konuşmak istemiyorsa zaten aslında sebep de ortadadır. Fakat çok ilgili bir eşten, ilgisiz, zamanında eve gelmeyen, konuşmayan, birlikte vakit geçiremediğiniz bir adama dönüşmüş ise ilk yapmanız gereken eşinizi takibe almak olmalıdır. Direkt olarak onunla konuşarak da sebebini öğrenebilirsiniz ama muhtemelen alacağınız cevap sizi tatmin etmeyecektir. Keza aldatan biri seni aldatıyorum demez. Şimdi yapabileceklerinizi sıralarsak;

  • Burada öncelikle eşinizin varsa sosyal medya hesaplarını takibe almalısınız yani sizin tanımadığınız ya da aşina olmadığınız biri var mı ona bakın.
  • Telefonunuz arızalanmış gibi yapın 2 gün kapalı tutun telefonunuzu. Daha sonra da onun telefonunu birkaç kez arama yapmak için kullanmak üzere izin alın. Eğer sıklıkla telefonunu karıştırmıyorsanız ve özel hayatına saygı duyuyorsanız, telefonundaki özel alana bakmayacağınızı düşüneceğinden daha kolay verecektir telefonunu. Bu esnada sık arananlara, mesajlarına bakabilirsiniz. Eğer sık aranan bir erkekse bile telefon numarasını muhakkak kaydedin. Kontrol edersiniz.
  • Eve geç geldiği günlerde eğer işinin uzadığını ya da arkadaşları ile olduğunu söylüyorsa, hangi arkadaşları ile olduğunu kibarca öğrenmeye çalışın ve mümkünse o arkadaşlarının da telefon numaralarını öğrenin. Belki lazım olur.
  • Aldatıldığınızı hissettiğinizi kesinlikle belli etmeyin ve her sey normalmiş gibi davranın. Böylece adımlarını atarken daha rahat olacaktır.
  • Birden bire giyim tarzı değiştiyse, daha fazla bakımlı olmaya başladıysa aynı şekilde siz de dikkat çekici bir biçimde değişin ve kafasını kurcalayın.

Unutmayın ki erkekler basit yaratıklardır. Şüphelendiğiniz herhangi bir durumda aşırı ilgili olup onu bunaltmak yerine daha cool ve ona güvendiğinizi göstermelisiniz. Böylece aldatma gibi hassas konularda sizin umursamadığınızı düşünerek daha ipucu bırakan adımlar atacaktır.

Yine söylemeden geçmeyelim, aldatmak ilişkiyle alakalı bir sorundan dolayı gerçekleşiyor gibi gözükse de tamamen aldatan kişinin karakteri ile ilgilidir. Böyle bir durumda onu aklamak yerine yolunuza onsuz devam etmeniz en doğrusu olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ