Soğuyan Sevgiliyi Geri Döndürme Yolları

Soğuyan Sevgiliyi Geri Döndürme Yolları

İlişkisine karşı güveni bitmiş, soğumuş, yorulmuş ve heyecanını veya sevgisini yitirmiş birini geriye döndürmek imkansız bir eylemdir. Fakat biz size birkaç tüyo vermek istiyoruz! Ve eski sevgiliniz dönmese dahi siz artık yeni insanlar tanımaya hazır olacaksınız. 🙂

Soğuyan Sevgiliyi Geri Döndürme Yolları

  • İlişkilerde sıkça tartışma ve kıskançlıklar olduğunda, ayrılık da kısa bir süre sonra gerçekleşir. Fakat sevgilinizin soğumasını istemiyorsanız ve aynı hataları tekrar etmemekte kararlıysanız o zaman önce değişime kendinizden başlamalısınız. Eğer karşınızdaki insanın sizin onu önemsediğiniz kadar sizi önemsediğini düşünmüyorsanız ve birazcık körü körüne bir sevgi ile yaklaşıyorsanız, ufak bir değişimle ondan uzaklaşmanız doğru olacaktır. Toparlayacak olursak, bir süreliğine karşınızdaki gibi davranacaksanız ve onun kafasını karıştıracaksınız.
  • Gelelim en önemli kısma, biliyorsunuz ki günümüzde birbirimizin hayatlarına daha çok sosyal medya aracılığı ile dokunuyoruz. Biten bir ilişkiyi de canlandırmak için en mantıklı yol sosyal medyayı kullanmaktadır. Öncelikle, eski sevgilinizi sosyal medya hesaplarınızdan silmeyin. Bu, sanki onun varlığı hiçbir şekilde sizi rahatsız etmiyormuş hatta tam tersine farkında değilmiş gibi gözükmenizi sağlayacaktır. Yine sosyal medyada iğneleyici cümleler paylaşmaktan kaçınmalısınız. Bunun yerine daha günlük, daha toplumsal meseleler ile ilgili paylaşımlar yapmanız sizin günlük yaşamınıza devam ettiğinizi gösteren küçük bir nokta olacaktır. Sık sık paylaşım yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Sürekli eliniz telefondaymış gibi bir izlenim yaratmak, karşınızdaki insanın sizi merak etmesini engelleyecektir.
  • Maddi durumunuz müsaitse yakın birkaç arkadaşınız ile birlikte günlük veya kalmalı seyahate çıkmanızı öneriyoruz. Yani gezin. Gezdikçe nadir paylaşımlarda bulunun ve bu paylaşımların altına da yaşadığınız an ya da olduğunuz yer ile ilgili yazılar yazın. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir hobi edinin. Hiç vaktiniz yoksa kağıt sanatına başlayın. Yani origami. Origami hem sizi oldukça meşgul edecek hem de yaptığınız hayvanları paylaştığınızda, eski sevgilinizin sizin farklı bir yönünüzü görmesini sağlayacaktır. Eğer mümkünse giyim tarzı olarak da değişin, daha havalı görünün. Çevrenizdeki insanlarla daha sık iletişim kurun ve paylaşım yapın.
  • Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşün ve samimi paylaşımlarda bulunun. İnanın bu uygulamalar eski sevgilinizin belli etmese de, onu şaşkına uğratacak ve onsuz da yapabildiğinizi, ona ihtiyacınızın olmadığını gösterecektir. Bu şekilde bir süre devam ettikten sonra size muhakkak yazacaktır. Ya kıskandığı ya da özlediği için. Her iki durumda da mesafenizi koruyun ve normal biriymiş gibi konuşun. Size hiç yazmıyorsa inanın bu süre içinde ilgisini çektiğiniz başka insanlar olacaktır ve önünüze bakın. 🙂

Sevgilimin Soğumaması İçin Ne Yapmalıyım?

İlişkilerde karşılıklı baskı, kişilerin soğumasına sebep olan en büyük etkenlerden biridir. Karşınızdaki insana bağımlıymışsınız gibi davranmaktan vazgeçin. O olmadan yaşayabileceğinizi her daim belli edin. Çünkü yaşayabilirsiniz değil mi? Partneriniz arkadaş ilişkilerine önem veriyorsa, sizde arkadaşlık ilişkilerinizi önemseyin ve arkadaşlarınıza da sık sık zaman harcayın. Yalnız kalmaktan korkmayın ve yalnız da mutlu olmaya çalışın. İnanın olacaksınız.

Unutmayın ki, ilişkiye nasıl başlarsanız aslında o şekilde devam etmelidir. İlerleyen durumlarda sizi rahatsız edebilecek davranışları, karşınızdaki kişiye yapmaktan kaçınmalısınız. Böylece her zaman söyleyecek bir sözünüz olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ