Vakumlu Poşet Nasıl Kullanılır?

Vakumlu Poşet Nasıl Kullanılır?

Evde yaşanılan en büyük problemlerden biri mevsim geçişlerinde eşyaların toplanılması yerine yeni mevsime uygun kıyafetlerin yerleştirilmesidir. Bu durumda özellikle annelerimiz çok zor zaman yaşarlar. Özelikle kışlıkların koca koca kazakların, montların nereye kaldırılacağı hep problem oluşturmuştur. Bu sebeple her zaman çok kıyafetim yok ama bir türlü dolabıma sığamıyorum lafını duyarız.

Kıyafetler başta olmak üzere evde birçok yer kaplayan nereye koysak sığmayan eşyalar bulunmaktadır. Özelikle evi küçük olan kişiler için bu daha da problem oluşturmaktadır.

Vakumlu poşet tam da böyle problem yaşayan kişilerin için inanılmaz bir fırsattır. Vakumlu poşetler sayesinde çok fazla yer kaplayan eşyalar artık soruna sebep olmamaktadır. Peki vakumlu poşet nasıl kullanılır ?

1-) Uygun boyut vakumlu poşetleri alın

Vakumlu poşetler genellikle belirli boylardan kombin yapılarak satılmaktadır. Ancak siz yinede hangi boyun sizin işinize uygun olduğunu dikkatle seçiniz. Çok büyük kıyafetleri ya da çok fazla yer kaplayan eşyalarınızı en küçük boya sığdırmanız imkansızdır.

2-)Kıyafetleri düzgünce katlayın

Kıyafetlerinizi vakumlu poşete koymadan önce güzelce katlayınız. Bu sayede hem vakumlu poşete daha fazla eşya sığdırabilirsiniz hem de kıyafetlerinizi vakum altından çıkardıktan sonra katladığınız halde çok fazla buruşukluk olmadan hazır kullanılır halde çıkarabilirsiniz.

3-)Süpürge yardımıyla vakum uygulayın

Güzelce katlanarak vakum poşetlerine kıyafetler yerleştirildikten sonra yapılacak son işlem elektrikli süpürge yardımıyla vakum uygulanması ve içerideki havanın çekilmesidir.

Elektrikli süpürgenin de zarar görmemesi için en fazla 30 saniye boyunca süpürge vakum poşetinde tutulmalıdır. Düzgün yerleştirilen vakum poşetleri için bu süre çok ama çok yeterlidir.

NOT: Vakumlu poşetlerin doğru bir şekilde kullanabilmek için bir vakum poşetine kaldırabileceğinden çok daha fazla eşya koymayınız. Çok fazla eşya konulması elektrik süpürgesinin de yeterli bir şekilde havayı çekmesine engel olacaktır hatta süpürgeniz bozulabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ