Aldatılan Kadın Ne Yapmalı?

Aldatılan Kadın Ne Yapmalı?

Aldatıldığınızda ne yapacağınızdan bahsetmeden evvel öncelikle bir hatırlatma yapalım; bir kadın göründüğünden daima daha güçlüdür. İçinde bulunduğunuz bu durum her ne kadar anlaşılamaz ve kırıcı olsa da kendinizi suçlamak yerine daima önünüze yani geleceğe odaklanmalısınız.

Aldatılan Kadın Ne Yapmalı?

Aldatmak tamamen dürüst olmamak ile ilgili bir durumdur. İki insanın birbirinin hayatına dokunması, bir ilişkiye başlaması aslında ilk başta iki tarafında birbirine verdiği güven ile meydana gelir. Her ne kadar bunun sevgiden kaynaklandığını düşünüyor olsak da aslında güven duymadığımız birini hayatımıza almak da istemeyiz. Size aldatılmanın nasıl kötü bir şey olduğunu anlatmamıza gerek yok, bir kadın olarak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinden kısaca bahsedeceğiz sadece. 🙂

Belirtmeden de geçmeyelim, ilişkinizi bilmiyoruz, fakat bunun sizin suçunuz olduğunu kesinlikle düşünmeyin; keza bu normal bir tartışma veya konuşarak ayrılma değil, bu karşınızdaki insanın dürüst olmaması ile ilgili. O yüzden adım adım yol haritanızı çizmeye başlıyoruz.

1-)Yanlış Anlaşılma Olmadığından Emin Olun

Günümüz ilişkilerinde elimizi sallasak kolumuz kıskançlık duygusuna çarpıyor! Hal böyle olunca yanlış anlaşılmalar, yok yere kıskançlıklar da ilişkinin içinden eksik olmuyor haliyle. Bu yüzden her ne kadar söyleyeceğimiz şey saçma gelse de, sizin için sormak zorundayız. Aldatıldığınızdan emin misiniz? Yani bunun aslında bir yanlış anlaşılma olasılığı var mıdır?

Eğer eminim diyorsanız, o zaman ilk yapmanız gereken öfkelenip kendinize ya da çevrenizdeki eşya veya kişilere zarar vermek yerine sakin kalın ve delil toplayın. Bilhassa evliyseniz veya uzun bir ilişkiniz varsa biliyorsunuz ki manevi olarak dava açıp tazminat talep edebiliyorsunuz. Ama tüm bunlarla uğraşmak yerine yakınlarına sunabileceğiniz delillerinizin olması önemli. Tabii bu kadar ileri gitmeye de bilirsiniz. Ama lütfen sakin kalın. Ve kesinlikle ayrılın.

2-)Ne Kaybettiğine Dön de Bir Bak İstedim

Bir kadının en fena hali intikam almaya yemin ettiği andır! Aman canım savaşmıyorduk değil mi bir saniye. 🙂 Hem yaşadığınız bu kritik dönemde size, hem de çevrenizdekilerin dikkatini çekmeye, hem de erkek arkadaşınızın ne kaybettiğini anlamasına yardımcı olacak minik değişiklikler yapın. Saçınızı boyatın, kestirin. Giyim tarzınızı değiştirin. Bol bol seyahat edin ve yeni insanlarla tanışın. Yani tamamen bu süreci dışa dönük olarak geçirin.

3-)Abartıdan Uzak Durun

Yaşadığınız ilişkiyi herkesin gözü önünde yaşamış olabilirsiniz fakat aşk acınızı muhakkak içinizde yaşayın. Yaşadığınız bu durumu muhtemelen kimse umursamıyor ve haz alan kişilerin olacağı da kesin. Bilhassa eski sevgiliniz. Şöyle söyleyelim, herkes sevilmek ister ve ilgi herkesin hoşuna gider. Siz karşınızdaki insanı özlediğinizi veya yoğun bir şekilde öfke duyduğunuzu alenen gösterirseniz inanın bu durum sizin aleyhinize sonuçlanmaz. Abartıdan uzak durun ve daha günlük ve mutlu bir hayat gösterin dışarıya.

Unutmayın ki karşınızdaki çözüm üretemediği sorunları sizle konuşmak yerine sizi aldatmayı tercih etti ya da sizi yeterli düzeyde sevmediği için başka bir kadınla olmak istedi. Sebep ne olursa olsun bu sadece aldatılmak değil, aynı zamanda duyguların suiistimal edilmesi, sizi kandırması ve inandığınız her şeyin bir anda yerle bir olması demek. Bu yüzden bu tür insanlara kesinlikle ikinci bir şansı vermemenizi öneriyoruz. Siz önemli birisiniz, yaşadığınız her an önemli. Umarız yaşadığınız bu üzücü durum sizin bunları hatırlamamanıza neden olmaz. Her şeyden önce, daima yaşayacağınız günlerin heyecanı içinizde olsun, inanın o zaman en korkunç zamanların bile üzerinden geleceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ