Axess’e Özel Emaar Square Mall’da 50 TL chip-para!

Axess’e Özel Emaar Square Mall’da 50 TL chip-para!

Axess kartı sahiplerine 11 ve 31 ağustos tarihleri arasında Emaar alışveriş merkezinde yapılacak toplam 350 TL ve üzeri her alışverişinizde 50 TL chip para hediye kazanacaksınız. Kampanyadan belirtilen tarihler arasında yararlanabilmek için “Axess Mobil” uygulamasını hemen telefonunuza indirin ve uygulama içerisindeki “Hemen Katıl” butonuna tıklayın.

Eğer telefonunuz android işletim sistemine sahipse, Google Play Store’a girin ve buradaki arama kutusuna “Axess Mobil” yazın. Ardından çıkan sonuçlarda bulduğunuz bankanın resmi uygulamasını indir butonuna basarak, indirin. Uygulama içerisinde yapmanız gereken işlemleri hallettikten sonra hesabınıza yüklenen chip paraları anlık olarak görebileceksiniz. Eğer mobil cihazınız, IOS işletim sistemine sahipse de, App Store üzerindeki arama kutucuğuna aynı şekilde “Axess Mobil” yazın ve ilk çıkan uygulamayı indirmek için indir butonuna basın. İndirdiğiniz Axess mobil uygulamasındaki arayüzde kampanyalar  başlığı altında “Axess’e özel Emaar Square Mall’da 50 TL chip-para” kampanyasına girin ve ardından “Hemen Katıl” butonuna tıklayın. Bu son işlemi de gerçekleştirdikten sonra Axess kartınızla yapacağınız her 350 TL üzeri alışverişinizde, hesabınıza yüklenen chip-paraları detaylıca görebileceksiniz.

Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

Kampanyadan 11-31 ağustos tarihleri arasında yararlanabilirsiniz. Belirtilen bu tarihten önce veya sonra yapılan alışverişlerden chip-para kazanımı olmayacaktır. 350 TL ve üzeri alışverişlerden sonra mobil uygulamanıza girerek kazandığınız chip-paraları görebileceksiniz, anında yüklenecektir. Kampanyayla ilgili unutulmaması gereken bir diğer konu ise bu kampanya kapsamında kazanılan chip paraların 10 eylül 2018 tarihine kadar geçerli olduğudur.

Kampanya Katılım Koşulları Nelerdir?

  • Kampanya koşullarını sağladığınız durumlarda kampanya kapsamında gün içinde kazandığınız chip paralar, hesabınıza anında yüklenir.
  • Axess mobil uygulaması veya SMS yoluyla kampanyaya üye olmayanların yaptıkları alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmez.
  • Sanal POS cihazları üzerinden yapılan alışveriş ödemeleri, kampanyaya dahil edilmez.
  • Kampanya dahilinde her kart ancak 1 kere bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya kart bazlı değil, tamamen kişi bazlıdır.
  • Alışveriş ödemesinin iptali durumunda kazanılan ve kişinin hesabına yüklenen chip para kazanımları da iptal edilecektir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ