Eski Sevgilisini Unutamayan Erkeğe Nasıl Davranmalı?

Eski Sevgilisini Unutamayan Erkeğe Nasıl Davranmalı?

Eski sevgilisini henüz unutamamış bir erkek ile iletişiminize en azından kendiniz için dikkat etmeniz gerekiyor. Bir kere en sevimsiz durumla karşı karşıyasınız. Eğer unutmadığını bilebilecek kadar yakınlaştıysanız, son hız uzaklaşmanızı öneririz. 🙂

Eski Sevgilisini Unutamayan Erkeğe Nasıl Davranmalı?

  • Bir erkekten hoşlandınız ve eski sevgilisini unutamadığını öğrendiniz. Öncelikle şunu belirtelim, erkekler ilişkiler konusunda genellikle daha rahat davranırlar. Tabii ki istinaslar da vardır muhakkak fakat genel olarak durum böyle. Bilhassa hayatında çok fazla kadın olan erkekler, kendi iç dünyasında bir kadını düşünüyor olsa da, diğer kadınlar ile birlikte olmaktan veya onunla vakit geçirmekten kaçınmaz. Ama sonucunda mutlak üzülen bir taraf oluyor; bu durumda da üzülen taraf maalesef siz oluyorsunuz. Burada bir kadın olarak, her zaman temkinli olmanızda fayda var. Mümkün olduğunca yakınlaşmaktan kaçınmalısınız. Bunu bir oyun olarak görmeniz gerekiyorsa şöyle anlatalım; her zaman karşı tarafın hamlesini beklemeniz gerekiyor. Peki bu süreçte siz ne yapmalısınız?
  • Kadınlar insanlık tarihinde oldukça karmaşık bir yapıda olarak lanse edilseler de aslında sanıldığı kadar karışık değildir. Evet, erkek ile kıyaslandığında daha fazla ayrıntıları görür, daha detaycıdır, hisleri daha kuvvetlidir. Ama aynı zamanda plan mekanizması da erkeklerinkine göre daha hızlı işler.
  • Bir kadın olarak sizin böyle bir durumda yapmanız gereken; göze batmadan, abartmadan dikkat çekmek olmalıdır. Günümüzde dikkat çekmek, sosyal medya kullanımının yaygınlığından dolayı daha kolaydır. Fotoğraf paylaşırken ya da düşüncelerinizi yazarken daha gizemli, kolay ulaşılamıyor olmanız aslında sizin daha çabuk dikkat çekmenize yardımcı olacaktır. Bunun haricinde karşı tarafın paylaştığı bir fotoğrafa ya da yazıya daha içten bir şekilde, drama yaratmadan karşılık vermeniz de yine dikkat çekmenize yardımcı olabilecek bir diğer tüyodur. Bu insanla konuşurken, ona, laubali olmayacak şekilde yakınlık göstermeniz ve sanki size her şeyi anlatabilirmiş hissini vermeniz gerekiyor. Tabi bu esnada kendinizden detaylı bilgi vermekten de kaçınmalısınız. Böylece sizinle konuşacak ama hakkınızda bir şey bilmeyecek ve sizi çevresindeki diğer kadınlardan daha gizemli görecektir.

Bir Erkekle Konuşurken Nelere Dikkat Etmek Gereklidir?

Erkekler onları baymayan, bir beklenti içinde olmayan ve rahatlıkla her şeyi konuşabileceği kadınların hayatında olmasını isterler. Bu yüzden erkeklere karşı hem rahat, hem temkinli hem de kolay ulaşılamayan bir yapıda olmanız gerekiyor. Yani aslında daima nötr bir durumda olmalısınız. Sağlıklı bir ilişkide de aslında bu şekilde olmak önemlidir. Yani zaten iki kişi birlikteyse ve birbirlerini sevdiklerini söylüyorlarsa birbirlerini seviyorlardır ve bunu sürekli olarak dile getirmeye gerek yoktur. Her insan maddi ya da manevi, isteyerek ya da istemeyerek karşısındakine zarar verebilir bu yüzden her insana karşı temkinli olmak oldukça sizin yararınıza olacaktır.

Erkekler basit yaratıklardır. Bir kadının düşündüğü kadar detaylı düşünmezler ve genellikle kadınların alınabileceği konular, onlar için ciddi değil basit konulardır. Bu yüzden onlarla konuşurken açık olmanızda fayda var. Yani dolambaçlı cümleler kurmamalısınız veya kurduğunuz cümlenin altındaki anlam net bir şekilde anlaşılır olmalıdır. Hatta bence ne hissediyorsanız dümdüz söylemeniz daha mantıklıdır. Örnek vermemiz gerekirse, kızdıysanız kızdım demelisiniz. Farkında olmadan alınabileceğiniz bir cümle kurduysa, alındığınızı söylemelisiniz. Hem daha kolay anlaşılabilir bir iletişim kurmuş, hem de boşu boşuna kendinizi üzmemiş olursunuz. Unutmayın ki, anlaşılır ve dürüst olduğunuz müddetçe dikkatini çekemeyeceğiniz hiçbir erkek yok!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ