İki Avucumda Kına Lekesi

İki Avucumda Kına Lekesi

Kimileri sabah uyandıklarında iki avucunda kına lekesi olduğundan ve ellerinde kına kokusunun hakim olduğundan dem vururlar. Gece eller ve yüz bölgesi yıkanarak yatılmış olsa dahi, “iki avucumda kına lekesi” şikayeti baş gösterebilmektedir. Kına lekesinin yanı sıra ellerde kına kokusuna benzer bir koku da hissedilebilmektedir. Yaşanan bu anormal durumlar, halk arasında “rüyada kına yakmak” şeklinde açıklanmaktadır. Fakat uzmanlara göre bu durum, psikolojik ve bilinçaltı nedenlerle açıklığa getirilmektedir.

Sabah Uyandığımda Elimde Kına Görmek

Gece yatmadan önce elinizde ve avuç içi bölgelerinizde, hiç bir anormallik yokken sabah kalktığınızda avuç içinde kına ve ellerde kına kokusu oluşumu kimi zaman meydana gelebilmektedir. Bilinçaltı ve psikolojik nedenlerin etkisiyle, iki avucumda kına lekesi şikayeti meydana gelebilmektedir. Uyurken ve rüyada iken meydana gelen bu fizyolojik sonuçlar, bir çok kişinin merak ettiği konulardan biridir.

Ellerde farkedilen kına lekesi şikayetinin tam anlamıyla bilimsel bir açıklaması söz konusu değildir. Yaşanan bu anormal durum ancak bilinçaltı ve psikolojik nedenlerin etkisi ile açıklanabilmektedir. Gece görülen rüyanın ertesinde sabah ellerdeki kına rengi ve kokusunun, ortalama 3-4 gün içinde geçmesi beklenir. Koku ve lekeler bir çok kişinin endişeye kapılmasına neden olur. Ancak farkedilen kına kokusu ve lekeleri herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmediğinden, korkulacak bir durum söz konusu değildir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ