Vialand Giriş Ücreti Neleri Kapsıyor?

Vialand Giriş Ücreti Neleri Kapsıyor?

Vialand ücreti neleri kapsıyor sık sorulan sorulardan birisidir. Vialand bilindiği üzere İstanbul’da yer alan bir eğlence parkıdır. İstanbul’un Eyüp semtinde bulunan Vialand’ın diğer bir ismi ise İstanbul Tema Park olarak bilinmektedir. Haftasonlarında ailenizle birlikte buraya gelerek hem eğlenebilir hem de dinlenme şansı elde edebilirsiniz.

Vialand çok sık gidilen eğlence mekanlarından birisidir. Girişte belli bir ücret ödeyerek içeride yer alan birçok farklı imkandan faydalanma şansı elde etmeniz mümkündür. Giriş fiyatları iki farklı şekilde ayarlanmıştır. Yetişkin ve öğrenciler için farklı fiyatlara sahip olan eğlence parkında öğrenciyseniz eğer, çok daha uygun bir fiyata giriş yapabilirsiniz. Elbette bunun için öğrenci belgenizi göstermeniz gereklidir.

Vialand Giriş Ücreti Ne Kadar?

Diğer bir adıyla İstanbul Tema Park olan vialand için belirli bir giriş ücreti ödemek gereklidir. 10:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet verdiği bilinen parkın salı günleri kapalı olduğu da bilinmektedir. Giriş için isterseniz bir sene boyunca ücretsiz giriş sağlayabileceğiniz kart alabilirsiniz. Yes Club isimli bu kart 144 TL üzerinden satışa sunulmuştur ve tüm yıl geçerlidir.

Vialand için normal girişlerde uygulana fiyat tarifesinde ise 0-4 yaş ücretsiz, 4-15 yaş arası ise hafta içi ve hafta sonu 55 TL olarak belirlenmiştir. 15-59 yaş grubunda ise hafta içi bilet fiyatı 55 TL iken hafta sonu ve resmi tatillerde bilet fiyatı 65 TL olarak belirlenmiştir. 60 yaş üzeri kişiler ise bilet almak için hafta içi 50, hafta sonu ise 55 TL ödeme yapacaktır.

Toplu alımlarda ise biletlerde indirim uygulaması yapılıyor. 4 kişilik bir ailenin giriş ücreti toplamda hafta içi 192, hafta sonu ve resmi tatillerde ise 216 TL olarak belirlenmiştir.

Vialand Giriş Ücretine Neler Dahildir?

Vialand eğlence parkı içinde 30 farklı ünite bulunmaktadır. Bu ünitelerin içinde Atlı Karınca, Bir Zamanlar İstanbul, Adalet Kulesi, Sihirli Oda, Çarpışan Arabalar, Jet Skı, Planet, Uçan Çocuklar ve daha birçok farklı oyun ünitesi bulunmaktadır. Üniteler hem çocuklara hem ailelere uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Vialand giriş ücreti ile birlikte tüm bu ünitelerden gün boyunca faydalanmak mümkündür. Biletin gün boyu yanınızda olması gerekir. Bilete dahil olmayanlar ise şu şekilde belirlenmiştir:

  • Yeme-içme,
  • Hediyelik eşya,
  • Kurutucu,
  • Panayır oyunları,
  • Fotoğraf servisi.

Vialand Kampanyaları Nelerdir?

İstanbul Tema Park adıyla Eyüp’te kurulan bir oyun alanı olan Vialand’da birçok kampanya mevcuttur. Kampanyalardan haberdar olmak için resmi web sitesine girebilir ve tüm yeni güncellemelere göz atabilir, büyük indirim fırsatlarından yararlanma şansı elde edebilirsiniz. Yes Club kartınız olması halinde çocuklar yarı fiyatına giriş yapması mümkündür. Yes Club kartını Vialand’dan almanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra Paraf Kart ile de Vialand giriş ücretlerini taksit seçenekleri ile ödemeniz mümkün olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ