İspanyol Paça Pantolon Kimlere Yakışır?

İspanyol Paça Pantolon Kimlere Yakışır?

Her dönemde farklı tarzlardaki kıyafetler moda olmaktadır. Ancak sırf moda diye her vücut tipine her kıyafet yakışmaz. Bu nedenle de herkesin kendi vücut tipini iyi bir şekilde tanıyor olması gerekir. İnsanlar kendi vücut tipini iyi bilirse eğer moda olan kıyafetleri kendi vücutlarına uygun şekilde kullanarak iyi bir tarz yakalarlar. Herkesin vücut tipi her türlü kıyafeti giymek için uygun değildir. Her vücut tipinin kesinlikle kullanmaması gereken kesimler bulunmaktadır.

Ancak doğru kesim ve kombin ile parça olarak vücut tipine uygun olmayan kıyafetler kullanılabilmektedir. Bu noktada kullanılan kıyafetten aksesuara her şey önem taşımaktadır. Giyim konusu her ne kadar kullanım çeşitlilik anlamında geniş bir konu olsa da bir sınırı olduğu için belli aralıklar ile aynı şeyler moda olmaktadır. Bununla birlikte bazı kıyafetlerin ve kesimlerin de modası geçmemektedir. Modası geçmeyen kıyafetler arasında her ne kadar ilk sırayı basit tişörtler alsa da İspanyol paça pantolonlar da bu grup arasında yer alan kıyafetlerdendir.

İspanyol paça her ne kadar belli bir kalıbı temsil etse de kendi içinde de ayrımları bulunmaktadır ve bu ayrımlar sayesinde İspanyol paça pantolonlar herkesin kullanabileceği kıyafetler arasında yer alır. Bu konuda kabaca genelleme yapmak gerekirse insanları uzun boylu ve kısa boylu olarak ayırmak gerekir.

İspanyol Paça Pantolon Kimlere Yakışır?

1-)Uzun Boylular için

Uzun boylu olan insanları da ispanyol paça pantolon giyme konusunda ikiye ayırmak gerekir. Bu ayrımda ise dikkat edilmesi gereken nokta kişinin gövde boyu ile bacak boyu oranıdır. Bazı insanların bacak boyu gövde boyuna oranla çok daha uzunken bazı insanlarda bu durumun tam tersi durum söz konusudur ve gövde boyu bacak boyundan daha uzundur.

Bacak boyu daha uzun olan insanlar İspanyol paça pantolon tercih ederken yüksek bel olmamasına dikkat etmelidir. Bacak boyu uzun olduğu için de pantolon paçası genişliği anlamında sıkıntı yaşamazlar ve istedikleri genişlikte İspanyol paça pantolonları giyebilirler. Ancak gövde boyu daha uzun olan insanlar yüksek belli İspanyol paça pantolonlar tercih ederek vücut oranı sağlamalıdır. Buna ek olarak da bacak boyları daha kısa olduğu için çok geniş paçalar tercih etmekten kaçarak normal ölçülerdeki İspanyol paçaları tercih etmeleri gerekir.

2-)Kısa Boylular için

Kısa boylu tüm insanların hepsi için geçerli olan ortak nokta çok geniş paçalı olan pantolonlardan kaçınmalarıdır. Boyları uzun olmadığı için ekstra geniş İspanyol paçalı pantolonlar çok daha kısa göstermektedir. Bu nedenle mutlaka üst bacak kısmı oturan ve paçaları normal genişlikte olan pantolonları tercih etmeliler. Bacak ve gövde boyu oranına göre de pantolonun bel yüksekliği tercih edilmelidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ